Once you go Mac you never go back

Ladies and the gentle kind of men, jag har blivit välsignad med en MacBook Pro. Jag tackar vem det nu är som vakar över mig för things are looking up. Inga prov förän(fören? nej det blir ju främre delen av en båt) v.15. Sen v.10 har jag haft:
fysikprov
matteprov
estetgrupp redovisning
svenska redovisning
spanska prov
samhälls seminarie.
Skulle haft kemiprov nu på fredag men de förstod nog att det var fysisk omöjligt, jag hade i alla fall ställt mig framför en spårvagn för det hade inte gått ihop.
But now! Kent konserten i lördags va så jävla bra, blir lycklig bara jag tänker på det. Ren lycka.
Sen har vi som sagt inga fler prov förän v.15 då helvetet går igång igen. Ett kemi prov och ett engelska prov. Men det här klarar vi av! Med lite ledighet, störtgoa människor, min nya MacBook och Kent färsk i minnet klarar jag allt.
Så nu ligger jag i sängen och bara myser. Hade kunnat ta en bild på skönheten själv men jag besprar er smärtan. Osminkad, i pyjamas och med håret väldigt osmikrande uppsatt kan jag säga att jag har sett bättre ut.
Nu ska jag sova. Förhoppningsvis i alla fall, finns en risk att jag pillar på datorn fram till 4 bara för att jag älskar den så mycket.
Tjöss på er och sov så gott!

Vem är du att mig fördöma

Jag kan inte sluta lyssna på min nya crush Kristian Anttila. Rubriken är favorit"delen" ur hans låt Västra Frölunda från hans skiva Lille Napoleon. Men snart släpper han nytt album, jippie! Johnossi släpper också nytt album snart, jipiie! Jag ska på Kent snart, jippiiie! M.I.A ska på WOW, jiippiie! Det ser ljust ut musikmässigt kan man säga.

Betygmässigt däremot.. fy fan. Har fysikprov på fredag, gissa om jag är opepp?

Florence Valentin coppar ju The Clash nått sjukt i Pokerkväll I Vårbå Gård kom jag precis på, låter ju exatkt som I Fought The Law. Illa illa. Illa att jag inte kommit på det förän nu också.

Nu blir det Ben & Jerrys (ja Fairly Nuts, jag va lätt före bloggerskan de tipsar om på blogg.se med att testa den) för hela slanten, sen så blir det dejt med gamla kära!

Dagens låttips: Om ni har missat den så kommer den här, Kent- Hjärta. Så sjuukt taggad till att se dem! Ståplats är bäst även fast jag är kort. Jag är stolt över mina 1,62 och en halv.

(Btw blev det väldigt mycket musikblogg idag känner jag)

Tjöss!

U.R.A.Q.T

Jag är proppmätt, borde egentligen plugga och är rastlös. Allt är alltså ungefär som vanligt. Nu har jag äntligen fått tummen ur och ansökt om sommarjobb. Om jag inte får jobb vet jag inte vadd jag gör. Jag kommer förmodligen åka ut med ribben där jag inte ser något annat än havet och sänka båten med en kniv, eller möjligen mina framtänder, av ren tristess.

Herregud vad munter jag låter när jag skriver egentligen. Ni behöver inte oroa er, jag är inte suicidal eller nått, bara förjäkla trött. Ändå sov jag till 5 i 11 idag(älska tisdagar). What the hell?¨

Änuu ett what the hell va en spotify reklam som kom upp precis. Fast den slår inte Mc Donalds reklamen som de sände för ett tag sen. Har ni någonsin hört en mer oskön reklam?

Nu måste jag sluta för att roa mig med spanska! Lola Lago is the shit.

Dagens låttips: M.I.A- U.R.A.Q.T. Åh vad jag gillade den i nian. Älskar M.I.A, sjukt skön artist. Förjävla snygg också enligt mig.

Tjöss!
                  
                                               Kom inte och säg att hon inte är frräck

RSS 2.0