Saker som borde förbjudas

Här kommer en lista på saker som borde förbjudas enligt mig:

Videobloggar- förstör verkligen allt. Massor av bloggar jag gilllar förstörs(i en dag eller två men ändå) när jag hör bloggarna prata. Typ Egoina. Va i hellan hände där? Hon ska inte prata så!

Det var allt. Erkän ni blev värsta taggade och hoppas på att massa hat skulle flöda? Men icke, jag försöker vara en vänlig människa som visar uppskattning och sprider glädje istället för att vara elak och dum.

Det där blev väldigt Hello Mrs. Präktig 2010. Och jag är inte alltid så snäll kanske. But what the hell, ni fattar vad jag menar. Om ni nu inte är helt retarded. Men det är också okej, vi är alla lika mycket värda, även retarder. Jag gillar er ändå. Må inte dåligt när ni kollar i en kikaren och undrar över varför det ser konstigt ut tills någon påpekar att kikaren är åt fel håll.

Detta tog jag helt ur tomma intet, har aldrig hänt mig... Jag lovar!

N.Y.C var precis så fantastiskt som jag trodde det skulle bli. Mer om det i ett annat inlägg, när jag fört över bilderna till datorn så jag kan flasha lite. Bara så ni vet har jag blivit otroligt kulturell och konstintresserad. Såg underbara tavlor av t.ex. Chagall, Andy Warhol, Gustav Klimt and so on.

Visst låter man intellektuell när man kan rabbla massa konstnärer sådär? Eller när man använder avancerade ord. Mitt nya raggningsknep! " Jag är en sann adoratör av Chagalls celesta verk, tror du han var aoutodidakt?" Shit vad jag kommer bli eftertraktad.

Nu ska jag städa mitt rum och sedan sova. Vaknade i för sig tjugo i tolv idag, får se hur bra det kommer gå.

Dagens låttips: Kristian Antilla- Paul Weller. Min syster lyssnade på den när jag var yngre. Nu hörde jag den igen. Blir man inte helt övertaggad när man hör den?

Tjöss!


Oh man that's hot.













Going To The City So Nice They Named It Twice

Oh yes, jag lämnar er i en vecka och åker till N.Y imorn. Så sjuukt taggad, ska bli galet nice så att säga. Är däremot inte lika taggad att gå upp vid 4 imorgon/i natt. Vi tar ett flyg till Stockholm(kriminellt det låter egentligen, att ta ett flyg) sedan flyger vi runt 11 till New York. Fruktansvärt galet fantastiskt sönder ultra mega super dunder fuckat freaking underbart ska det bli! I love it. Har varit där en gång innan men bara i två nätter för sedan skulle vi till Orlando, men nu blir det en vecka. Fuck yeah!

Märker ni att jag fick till ett mönster förut? Mönstret i mina förtydligande ord, de kom så fint på rad och allt. Ultra, mega och super låter ju lite övernaturligt, medan fuckat och freaking är lånat från engelskan. Tänk vad jag kan.

Föresten, jag förstår om ni stör er på att rubriken har massa stora bokstäver. Ser jättefult ut. Men en grej jag skrev på engelskan fick jag nu tillbaka senaste lektionen. Med ve och fasa hade han strukigt varje första bokstav i varje ord i varje rubrik. Så nu måste jag lära mig det har jag bestämt mig för. So get used to it:)

Och nej det var inte mer än en rubrik. Men jag fick plötsligt spexighet och kände för att slänga in ett varje till, för då blir det tre varje och varje är ett bra tal.

Slänger kanske in ett inlägg senare, men annars lär vi inte höras förän tidigast nästa lördag(om jag nu inte lyckas fundera ut hur jag kan blogga från min kära Iphone)

Så jag hoppas att ni får ett fabulöst lov ni som har det v.7. Ni som inte har lov får ha det så trevligt ändå. Jag vet att jag lär få det väldigt trevligt i alla fall.

Dagens låttips: Sufjan Stevens. Surfa runt lite och lyssna på några låtar. T.ex. Chicago. Väldigt bra enligt mig. Och som ni vet är min ord nästan lag, så lyssna för bövelen.

Tjöss!


Bara för att stärka er självkänsla lite

Jag påstår absolut inte att den är bättre. Men ville bara visa hur mycket man kan förändra på 2 min i photoshop.

 

Snyggare innan, i know. Och jag vet, håret är lite småfuckat. Men det ser inte ens ut att vara samma person.

Nu blir det åter till samhäll, prov imorn. Otaggad, ohja!

Tjöss!

Åldersnoja

Okej krydd. Mer åldersspekulationer. Som den 93:a jag är blir jag alltså 17 i år. 17 år är bara ett år kvar till 18 år. Och jag har alltid tyckt att man är praktiskt tagen vuxen vid arton. Men jag är känner mig verkligen inte som en vuxen! Jag hade lika gärna kunnat gå i sjuan känns det som(både utseende och personlighetsmässigt) Ser sjukt liten ut ibland. Lite krydd där med men ni fattar.

Samtidigt längtar jag tills jag är 21. Då får man verkligen göra allt. Sweet.Fast allt ansvar känns lite onödigt.

Där ser ni, jag är liten sketen sjua innerst inne!

Jag skäms över den extrema bildbrist som härjar på bloggen. Kanske slänger in några ocoola photoshopade bilder senare.

Helgen har annars varit lite upp och ner. Mycket samhäll har det varit i alla fall. Jag börjar fatta så smått, men jag är så glad att jag läser natur. Är verkligen oinresserad av liberalismer och multiplikatoreffkter(även fast det låter ovanligt naturigt) Men jag har ångest, för jag måste verkligen söka sommarjobb. Men som vanligt är jag lite sent ute, kan någon tipsa om det finns nått speciellt knep jag kan dra till med för att chamra gamlingar på Orust?

Dagens låttips: Caesars- Candy Kane. För mig heter de alltid Caesars Palace men men, naturen har sin gång. Skivan Love For The Streets är flumm(kan nån hjälpa mig att hitta ett bättre ord? Flumm ger mig vibbar av hyperaktiva fjortisar) och riktigt skön.

Hoppas ni får en trevlig söndag och en ostressig vecka. Jag hoppas att jag också får det, det sistnämnda känns som att jag får ta och drömma om.

Tjöss!



Så förbannat läskigt

Jag vill fortsätta utviddga mitt lillgamla svärande om ni undrar över min grova rubrik. Jag lämnar mamma framför tv:n ensam en liten stund(pappa borta på läkarfest idag igen och syrran är ute, tänk vilken duktig dotter jag är som är hemma med henne) för att skriva om ett galet sammanträffande. Okej så överdrivet fräckt är det inte men ändå.

Jag tipsade ju om Donkeyboy igår i mitt senaste inlägg. Hade aldrig hört talas om dem innan, hittade dem på Spotify. Kul att hitta ett nytt, i alla fall för mig och ja jag är kanske lite efter, band med riktigt bra låtar.(Även fast jag anar lite coppy av några andra artister)

Vilka spelar på Skavlan om inte Donkeyboy? Jag blev helt paff.

Där ser ni hur mycket det behövs för att göra mig upprörd/taggad för något.

Nu ska jag återvända till mamma. Btw är hon inte en 70+ om ni undrar, kände att det jag skrev verkligen gav pensionärsvarning.

Tjöss!


Snabbiiis

Jag vet inte vad som hänt, men jag har blivit så himla sömnkänslig! En riktig mes. Det suger. Jag kunde knappt göra min fysik som jag glömt bort att vi hade kl 8.(Nerdy nerdy nerdy) Jag höll på att flippa. Det funkar inte. Ifs har jag inte somnat innan halv tolv någon dag denna veckan, bad ass jag vet. Men ändå, detta funkar inte.

Så därför har jag städat mitt rum och nu ska jag göra mig iordning för att sova. Shit vilken no lifer jag håller på att bli. Min kära gymnasieskola har dålig inverkan på mig känner jag, att sova vid 10 är väl lite att ta i?

Dagens låttips: Donkeyboy- Ambitions. Jag gillar den, kommer att spela sönder den känner jag.

Oh måste tipsa om ett underbart youtube klipp också. Sök på "Kleiner Hai". Ni har alla kanske redan sett den, men jag fick reda på den i veckan av en kompis. Jag bröt ihop. Hoppas ni tycker den är lika kul!

Tjöss!


Hablas español?

Si si señorita! Uttalat med ett riktigt läspande s. Jag har var precis duktig och gjorde klart min spanska läxa, cred till mig. Jag borde egentligen plugga samhäll nu också men det kan vi skjuta lite på, provet är inte förän på onsdag. Lucky me.

Ni som har glasögon kommer känna igen er i detta problem jag tänker ta upp. Jag har ju mina på morgonen och på kvällen. Jag var och träna förut (cred cred cred) så jag gjorde mig iordning helt efter jag duschat. Så nu har jag på mig glasögonen. AAAH jag blir så förbannad! Det är en satans fläck på det högra glaset som vägrar försvinna! Så jäkla iriterande, jag har t.o.m testat med tvål men icke, djävulsfläcken sitter kvar.

Jag kom på att jag kan variera mitt svärande bra när jag läste det jag skrev precis. Dock låter allt sjukt lillgammalt. Och se där, där kom det ett dock också. Jag har nog en 70-årig tant inom mig, om ni vet mitt riktiga namn så förstår ni att det inte är så konstigt. Jag har tantnamnet nr 1.

Nu måste jag ändå plugga samhäll, jag måste verkligen fixa MVG på detta provet. Buhuu jag har blivit en sån nörd.. But u like me anyway:D (ser ni, smilis!)

Dagens låttips: Embee- Fly Away. Så sjukt härligt låt, ni måste verkligen lyssna.

Hoppas ni får en trevlig onsdagskväll och fortsatt vecka. Jag ska försöka skriva lite oftare, lovar.

Tjöss!

RSS 2.0