Jag lever

Jag lever, bara så ni vet. Fast snart skjuter jag nog tyvärr mig själv om det inte slutar snöa snart. Det var jättekul med snö när det kom i december. Lite småmysigt sådär någon vecka efter nyår. Men nu får det ta mig fan rent ut sagt sluta. Jag kommer frysa ihjäl på väg till bussen och bryta benen när jag ändå är i farten.

Nu hoppas jag att kompirmeringen(jag är teknisk, det trodde ni inte:D) av filerna på datorn jag brukar använda är klar, jag vill leka i photoshop!

Dagens låttips: Kent- 400 slag. Jag är så sjuukt taggad att se dem i mars! Jag vet att många av er inte gillar Kent, men seriöst, lyssna bara på detta introt. Vad finns det att inte gilla?

Hoppas ni får en trevlig kväll och att ni kommer in i tid ifall ni ska någonstans på morgonen. Jag planerar att ta en tidigare buss, vi får se hur bra det kommer gå men vi hoppas på det bästa!

Tjöss!


Snabbis

Trodde att det skulle bli ett snabbis inlägg för jag hade jättebråttom till bussen. Det sket sig med att ladda upp en bild så då struntade jag i att lägga ut inlägget och skyndade till bussen.

Tror ni inte jag missa bussen? Jag lovar, jag kom till busshållplatsen prick 11 över då den skulle gå! Snabba busschafförsfanskap..

Så nu går inte nästa förän tjugo i. Då kan jag ladda upp bilden! Allt är ifrån Pasta Contorni som jag tippsade om igår. Fast inte drickan. Den är nån slags cider, den jag drack igår var blåbär. Smultron är min favorit, tyvärr drack jag upp den dagen innan. Illa illa. Finns antagligen på Ica eller något annat flashigt om ni vill härma



Pasta Carbonara & Lasagne


Jag vill kunna skriva utan att det jag skriver efter jag lagt ut en bild blir centrerat! Finns det någon smart läsare som kan höra av sig om tipsa mig? Det funkar inte att klicka vänsterställd..

Nu måste jag sluta för jag tänker inte missa busen igen!

Tjöss!
Ps.Fan vad fult det ser ut när det är centrerat, men jag vill ha bilden centrerad..Ds


Hej hej ont i svanskotan

Det handlar inte om jag trillar, utan när. Det har aldrig varit så halt ute! Helt otroligt! Man måste gå på bilvägen, där har de i alla fall grusat. Jag har varit nära på att ramla minst 10 gånger idag. Så ni som har sett mig gå idag har kunnat beundra min nya gångstil: kärring gone penguin.

Ikväll får jag ta och stanna hemma. Syrran ska ut, pappa ska fira nån chef som slutar eller något. Detta gör stackars mamma ensam hemma om jag inte stannar hemma. Damn jag skulle ha sett en film som fått 4 oscars nomineringar. Jajaj det blir mysigt med mamma ändå.

Jag måste be om ursäkt för mina stavfel i mina senaste inlägg. Som ni kanske märkt har jag varit äckligt trött när jag skrivit dem så jag har inte orkat kontrolläsa. Me so solly.

Nu ska jag och mi madre äta pasta från "Pasta Contorni", Nordenskiöldsg. 21 i Linné. Så läskigt god pasta där, rekomenderas verkligen att äta som hämtmat ifall ni inte vill äta sånt som känns onyttigt. Inte för att det jag någonsin funderat över men ändå.

Dagens låttips: Timbaland feat Justin Timberlake- Carry Out. Tycker att den är riktigt bra, ännu så länge första favoriten från Timbalands nya skiva.

Tjöss!


Hatkärlek till livets goda

Jag har skrivit om det förut. Jag har en hatkärlek till den. Denna underbart goda men efter ett tag så motbjudande sak.

Jag pratar om 7-elvens brownie. Galet prisvärd. Galet god. Men galet svår att kontrolera sig med. Jag äter alltid även fast jag inte är sugen längre och sedan ännu lite till för att jag är lat och inte orkar göra mat. Vilket leder till att jag blir illamående och spyr på tanken att äta mer.

För att fortsätta min matobcession måste jag bara nämna att min buss luktade popcorn imorse vilket jag tyckte va skitskummt.

Nu är jag ännu en kväll äckligt seg i huvet. Känns som att ett kilo sirap flyter omkring i huvudet på mig och gör mig trög, vilket jag inte gillar..
 
Tänk er det här i huvudet typ

Bilden är coppad från google så no fuss nu. Taskigt redigerad men jag är enna lat.

Jag diskuterade med en vän förut om hur överkänslig man är egentligen. Minsta lilla grej kan få en hur nere som helst. Why is that? Kanske bara för att vi är små pubbebarn och kanske är det så för att vi är ovanligt överkänsliga. Sjukt onödigt i vilket fall som helst.

Så lyssna bara på allt positivt om er själva, det lär vara fler saker än det negativa. De som säger de negativa sakerna är formidligen något av nedanstående eller alltihop:

1 Avundsjuka
2 Osäkra
3 Dumma i huvudet
4 Klumpiga(verblat) och de det tänkte säga kom ut på fel sätt.

Nr 4 kan jag inkludera mig själv i ibland, förlåt alla jag lyckats göra detta mot!

Nu måste jag sova!

Dagens låttips: Death Cab For Cutie- I Will Follow You Into The Dark

Tjöss!



I am a rolling wave without the motion

Förlåt förlåt för dålig uppdatering! Grejen är att i.. måndags? Söndags? Anyhow någon dag i alla fall satt jag och skrev på ett inlägg. Våra datorer här hemma(framför allt den på övervåningen vilket är den jag sitter vid mest) hatar mig. De har en tendens att hänga sig så jag är tvungen att stänga ner internetfönster typ var 10 minut vilket gör att allt stängs ner(no shit sherlock men ni fattar). Detta hände även i.. på dagen då senaste inlägget höll på att skrivas. Inläggen brukas ju sparas när man stänger ner fönstret men icke, halva inlägget försvann. Detta gjorde mig så pisst och opepp att jag inte skrivit.

Men nu, nu är jag tillbaka! Lucky u:D

Ännu en onsdag då jag slutar 20 över 4! Jippe kay yay mf, man är så otaggad när man kommer hem klockan 5. Men idag spelade jag trummor, i typ en kvart men ändå, hos en kompis. Jag vill ha ett trumset säger jag bara. Tänk vad sjuk känsla att få spela såhär:http://www.youtube.com/watch?v=1RRq9H0XWXs. Skippa den första minuten, men sen blir det ganska spexigt.

Men vad är grejen med Slipknot? Okej alla har olika tyck och smak men usch.

Med Jens Lekman är det andra grejer!

Dagens låttips är otippad: Oh Laura- Release Me. Det är en väldigt fin låt tycker jag, med fin och genomtänkt text(dagens rubrik t.ex.). Det var en sån hysteri kring Release Me vid 2007-2008 och vid hysteri tappar även den bästa låten sin charm. Men nu har jag hunnit glömma bort den så nu är den bra igen!

Jag har somnat efter halv tolv två dagar i rad nu och med tanke på att jag blivit en sån sömnmes håller jag seriöst på att däcka nu. 

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!



 



Festa på lördag, pengarna förstörda.

Tjääna! Hoppas ni alla haft en go helg. Min har varit härligt chill, och jag har varit riktigt duktig också. I lördags eftermiddag(liite sent kanske) åkte jag in till stan för att göra inköp. Så nu är jag några hundralappar fattigare. Ifs betalar mina snälla föräldrar för skolgrejerna, men ändå.
Efter lite missförstånd blev det att jag åkte in ensam, men det va faktiskt skönt. Testa och gör det någongång, det är riktigt avslappnade+ man kommer på massa saker att köpa som man annars skulle glömt.

 Tips: ät lunch om du är matkänslig. Annars finns det risk för häftiga flipp mot allt som inte går din väg. T ex att en tofs går sönder känns som att världen går under, och du flippar på de du bryr dig om vilket inte är kul.
Men inköpen blev:

10 st block- sjukt välbehövligt, anteckna på löspapper funkar liksom inte i längden
12 st stabilo färgpennor- de är mindre än de vanliga, skitsmidigt
limstift- inte så spexigt men det behövs här hemma för mitt projekt, ni får kanske se senare
Confessions of a shopaholic- ska läsa en bok till engelskan, vet dock ej vad vi ska göra sedan. Men jag har läst en annan bok av Sophie Kinsella på svenska, "Mina hemligheter", rekomenderas när du vill läsa en chicklit bok och vill skratta lite
linjal- man blir nästan chokad över min spexighet. Men jag behöver den till fysiken och matten
nagellack- Mavala, Arosa, galet fint.

Märker ni att 5/6 av inköpen är skolgrejer? Jag är så jäkla stolt över mig själv, börjar verkligen få lite ordning på grejerna. Bättre sent än aldrig som man säger.

Men detta är inte allt av min duktighet. Jag har rensat garderoben! Tyvärr har jag inte före bild, bara en efter.



Ni kanske inte blir särskilt imponerade. Så här ser det kanske ut i varje normal människas garderob. Men så brukar det verkligen inte se ut i min. Utrymmet nedanför kläderna brukade jag också ha kläder liggande. Inte så vackert ihopvikta heller. Så man såg inte riktigt vad som fanns där inne. Men nu! Nu är det så ordningsamt och fint. Jag har rensat ut lite grejer som ärför små/för fula. Men jag skäms verkligen. Det fanns en massa kläder jag helt glömt bort! Men nu så blir det andra bullar, jag ska vara duktig och lägga fram kläder dagen innan.

Vi får se hur bra det kommer gå men vi hoppas på det bästa.

Nu måste jag plugga. Jag tror ni inte ens jag behöver påpeka min nördighet längre.

Dagens låttips: Johnossi- What's The Point. Första låten som släpps från deras nya skiva! Jag tycker den är riktigt bra, är taggad till att höra hela abumet. Hoppas jag lyckas gå på deras konsert i Lisebergshallen!

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!



Vi firar med caramell chew chew!

Om klockan inte varit så mycket hade jag tagit en bild på den tomma burken och piffat med den och sedan lagt ut den på bloggen. Ja ni hörde rätt, jag vill seriöst ligga i min säng halv 11 nu för tiden. I 9:an somnade jag alltid 12, om inte senare(fattar ni hur fräck jag är?) Men nu får jag halvt ångest om jag kollar på klockan och den står på 23.15.

Jag skämtar inte, tack vare min gymnaiseskola- vet fortfarande inte om jag ska använda riktiga namn och just nu orkar jag inte komma på något tjiggigt kodnamn- håller jag på att bli purified nerd. När jag gjorde middag efter jag kom hem från öppet hus idag tänkte jag på att det var jon-dipol bindningar som bröts när vattnet började koka! Jag skämtar inte! Fast det är inte konstigt med tanke på att jag nästan har bott i min kemibok de senaste dagarna.. Så det är väldigt bra att provet är över nu. Hallelujah!

                                                     
                                                          Min kompis

Oh seriöst, ben and jerrys är en av guds gåvor till männsikan. Rödhåriga och fräkniga människor är en en annan. Fast då ska de vara fint rödhåriga, vissa kan se lite.. jag vet inte riktigt.. neon aktiga ut. Jag tror det är när det fuckar sig med antingen för mycket fräknar eller att det kan se konstigt ut utan dem. Om man nu har turen att ha den bra kombon, då ska den personen och den personens partner- som får njuta av detta- skatta sig lycklig!

Nu måste jag hjälpa pappa att packa upp maten. Förlåt för bildbrist och när det väl är bilder så är de jättelame, jag ska bättra mig.(När jag nu får tid)

Dagens låttips: Firefox AK- Winter Rose(feat Tiger Lou) Den är egentligen inte särkilt bra. Men just det de sjunger i duett sätter sig på huvudet som faen så då blir den bra

Jag förstår om ni tror att jag har mentala problem:D

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!


Undrar vad jag väger i molmassa

Såna vackra tankar kan ni också få kära läsare, om ni tillbringar dagen med att plugga kemi. Fast jag har faktiskt inte bara pluggat kemi idag, lite kul måste man ju ha.  Jag har pluggat engelska och spanska också!

Jag är snart officielt en nörd. När jag stannar inte för att läsa om världens största svamp eller nått annat som nördar verkar tycka är superintressant istället för att gå ut, då får ni seriöst storma huset och kidnappa mig.

Fast jag var ju ifs på party igår så nördfaktorn är inte total än, tur det. Tyvärr var det ganska lame men så blir det ju ibland. Men det blev pulka igår igen! Denna gången lyckades vi vara tre personer på det lilla tefatet. När vi åkte över kullen måste jag glidigt på min rygg minst 4 meter. Det va skitläskigt men så galet värt.

Nu måste jag tyvärr sluta, jag kan nästan höra hur min kemibok ropar på mig:

"Koom, koom. Förlora dig i den underhållande världen av vätebindingar och substansmängder"

Och man ska ju alltid tydligen lyssna på sin inre röst så bye for now.

Dagens låttips: The Magnetic Fields- Courtesans. Lugn och fin låt tycker jag.

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!




 

Panodil is my hero

Utan panodil hade jag inte suttit här. Jag hade skjutit mig själv. Det gör förjävligt ont i tänderna, bara de som haft räls kan förstå den smärtan. Tänk er att den "hårda" utsidan på en semla går knappt att bita igenom för att det gör för ont. Jag tar 6 panodil per dag nu, tänk hur ont det hade gjort utan dem?

Så slut på klagandet! Ville bara få er att uppskatta era smärtfria tänder och att ni kan äta. Jag borde ju ifs uppskatta att jag ens har mat att äta, och kläder och en familj och yada yada. Det gör jag också.

Okej det här är nog det mest deprimerande inlägget jag skrivit, nu får jag ta och sluta!

Om jag ska skriva om något kul kan jag berätta att jag åkte pulka för första gången på typ 5 år igår! Jag tvingade min vän att följa mig hem ifrån honom igår och då tog han med sig ett tefat. Vi åkte på den bästa pulkabacken i hela Göteborg(tyvärr,säger inte var, då kommer det bli alldelles för mycket folk och all snö kommer försvinne, ve och fasa!)Det va skitläskigt och samtidigt askul. Grejen va att vi knappt ens fick plats för han är minst 1.80. Men vi lyckades! Ett tag trodde jag verkligen att vi skulle köra in i en vägg i full fart. Jag skrek:D

Nu är det alltså lördag. Jag har pluggat kemi idag, visst verkar det som jag har ett liv? Men ikväll blir det utgång! Vi får se om det blir lyckat men vi hoppas på det bästa.

Jag vet inte om jag inbillar mig men detta inlägget var verkligen kasst. Förlåt mig kära läsare, jag ska bättra mig. Men man tappar liksom all humor när dagens enda sällskap är Gynmnasiekemi A.

Jag vill lägga ut en bild för att piffa upp det hela men vi har inte ps på denna datorn..

Too bad for u:D

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!


Det går som på räls

Ja nu har man då räls på överkäken också. Jag funderade ett tag att ta kort och visa er, men min lathet satte stopp för detta. Ni får säkert se den någon annan gång, jag lovar. Jag kan i alla fall säga att den är mycket dikretare än vad jag trodde att den skulle vara. Vita pluppar och vanlig ståltråd, känns ändå helt okej. Eller ja, utseendemässigt. Faasen vad ont det gör! God damn jag kommer inte kunna äta fast föda imorn.

Hur ska jag som är matfantast överleva?

Jag kom på när jag satt på bussen till tandläkaren- det tar sin lilla tid ut till Vallhammra Torg där dr Lars Wilborg har mottagning- att min bild i det förra inlägget satte stopp för den alternativa touchen på bloggen. Vet inte om jag gillar det eller om jag ens orkar bry mig egentligen:P

Såg ni? En smilis!

Föresten jag verkar vara väldigt lat om man läser detta inlägget(vilket jag måste erkäna att jag brukar vara), men något har hänt! Jag har börjat plugga strukturerat, har varit riktigt ordningsam, använt min kalender and so on. Hoppas det håller länge! Men nu håller jag på att däcka(vad är detta, brukar bli riktigt trött vid tidigast 11) så ni blir välsignade med ett kort inlägg idag.

Dagens låttips- Blir hela Band of horses skiva. Ni som har missat denna öppnar spotify, tar den till en lista och lyssnar. Varenda jäkla låt är bra. Ni som inte har spotify skaffar det och gör sedan samma sak.

My Igge, Your Igge, Igge for all (hur länge ska jag ha den sloganen egentligen?)

Tjöss!

Dag 2

Tänk, bloggen är hela två dagar gammal. Ingen som känner sig manad att köpa grattispresent? Typ en moccalatte imorn? Ingen?

Jag var först påväg att skriva brownie från 7elev men sen gjorde mitt illamående sig påmint. Jag skämtar inte, sen jag åt middag har jag känt mig såhär:



mums, tänk att se den puddingen precis när man vaknar. Skulle nog bli ganska klarvaken då.

Anyhow, det är så jag känner mig. Va galet browniesugen i cirka två timmar fram tills vi slutade, btw slutade vi 20 över 4 vilket inte är lugnt någonstans, så jag köpte mig en brownie. Åt halva på bussen, sparade resten. Kommer hem, glönar på tv och vill ha något att äta. Tar min återstående brownie vid halv 6 kanske. Drack typ 4 koppar mjölk också. Lite random kanske, men brownie är törstande! Mjölk och choklad är en lyckad kombo också. Sedan blev det några överblivna naturchips också (inte många ska tilläggas) som egentligen inte ens va goda men jag va tvungen att varva lite.

Tänk er att sedan äta middag redan halv 7? Jag lyckades med det med. Och för det fick jag mitt straff, herrejäklar jag har verkligen trott att min mage ska spricka!

Nu måste jag forsätta obcessa vid mat lite, det är nog mitt beroende. Vissa röker, jag äter. Hahah om man spelade in vad jag och några pratade(vet fortfarande inte om jag ska nämna riktiga namn!) om på bussen hem hade det blivit kul. Vi prata seriöst BARA om mat. Ett exempel: två av oss satt med brownies i handen samtidigt som vi sa hur gott det hade vart med pommes frites med kebabsås.

Jag är vekligen välsignad med min kanejgåuppivikt egenskap, annars hade jag helt klart sett ut som tjockisen ovan.

Skulle i alla fall haft inåttnavel till skillnad från vad jag har nu-.-

Gud jag hatar för långa inlägg i bloggar och nu gör jag så själv. Shame on me.Därför avslutar vi detta inlägg, men först:

Tack världens bästa rödlock för ditt förfogande!(kom på att rödlock låter ju mycket finare än rödtott) Frågor kommer snart!

Just det! Dagens låttips: Nasa- Gifted. Lykke Li är med, därför är det en kickass låt.

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!

mjolkmedsocker

                                               

Hallå damer och herrar. Ett välkomnande till min nya blogg har ni redan fått tack vare blogg.se(haha jag vet inte varför men jag börjar alltid skratta när jag läser den) Men här har vi nya bloggen då. Jag ska försöka:
använda mindre smilisar-hur i hellan stavar man det? jag blir alltid lika förvirrad när jag ska skriva det 
lägga in fler bilder-förmodligen en hel del jag tagit/photoshopat själv, men det är inte ett måste
tipsa om dagens låt- kan verkligen bli vad som helst. Kommer säkert glömma det också.

Jag är lite sur på mig själv för just nu har bloggen fått en såndär "jag är en superseriös alternativ unge som fottar seriösa och djupa bilder och skriver djupa texter till dessa sedan och lyssnar på alternativ musik och känner mig unik och jättefräck" style på det hela. Jag kanske är en lite alternativ överseriösperson(hope not)? Vi får se hur det blir. Om ni inte gillar det behöver ni ju inte läsa.


Men snälla läs.

Komentera gärna också.

För innerst inne bor ett litet osäkert övervitkigt mobboffer som lever på positiva händelser.

Hahah där ser ni, jag har den superseriösa alternativsidan i mig!

Känns som detta kommer bli en helt psykad blogg:D(vi spexar med en smilis!)

Föresten, jag som annars brukar vara hyffsat teknisk är verkligen helt lost. Jag vill ändra färg på texten, göra texten större, kunna göra om min header, kunna få min superseriösaalternativa kategori photografi synlig... Men icke, jag är mindre teknisk än min mormor för tillfället. Btw va det där ingen skitkass liknelse, min mormor är verkligen teknisk, hon använder skype och hela fadderulan. Bara det att jag brukar vara mer teknisk än henne.

Såå, jag planerar att tigga hjälp från världens bästa rödtott. Åh juste, ett nytt problem! Ska jag använda folks riktiga namn(inkluderat mitt eget), eller första bokstaven i namnet? Eller fiffiga kodnamn? Ska jag ha lösen på bloggen?

Funderar på att ha alias Igge om jag inte tar mitt riktiga namn..

Nu har jag suttit framför datorn alldelles för länge så jag börjar få ont i huvet, därför avslutar vi inlägget.

(Nytt problem, vad blir det för hejdåfras?)

Kan ju inte köra på puss på muffen som förut.. Bye for now är ju rålame.. Oh jag testar på sloganizer!(http://www.sloganizer.net/en/)

Hahah första försöket blev "Igge, whiter than the whitest!" stämmer inte, jag är faktiskt brun efter svenneland!

2:a : "My Igge, Your Igge, Igge for all!"
3:e : "Igge forever"
and so on.

Hahah funderar seriöst på att ta den andra! Vi kör på det, i alla fall för den här gången.

Oj va sjukt nära på att glömma Dagens låt! Inte bra i första inlägget. Det får bli.. Jens Lekman- Pocketful Of Money

My Igge, Your Igge, Igge for all

Tjöss!

(Btw slängde jag ihop översta bilden på 3 sek, kände att när jag lovat att ha mer bilder måste jag ju ha det. Om ni inte ser vad det är är det mjölk som hälls ner i ett glas med en sockerbit fallande neråt. Typ. Beundra mina extrema kunskaper.*host*)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0