Just a thought

Är inte Christina Aguilera lik Cruella de Vil på sitt omslag av sin senaste skiva Bionic?

Göm era dalmatiner!

Stackars sjuka sate

That's me. Jag kände mig lite krasslig igår men det försvann. Ikväll kom det igen, med frossa, ont i halsen och yrsel. Jippie kay ey! Men det hade kunnat vara mycket värre. Förhoppningsvis mår jag bra imorn. Som superkur dricker jag honungsvatten, Berocca (it's awezzome), jag har knapprat panodil, tagit ett supervarmt bad och jag ska sova minst 12 timmar i natt är planen.
Därför måste jag somna bums eftersom jag ska fika inne i stan imorn med en mycket trevlig dam som jag inte träffat på veckor! It will be very lövely.
Jag hoppas att det kommer att gå lättare att somna med Oskar Linnros ljuvliga musik i öronen.
Toodles

Han är snygg och musikalisk, mördande kombo..

Early morning

Jag har slagit nytt rekord! Idag gick jag upp *trummvirvel*
..
..
06.45! Jag är stolt över mig själv, finns nog en chans att jag klarar av att sommarjobba ändå. Att jag gick upp för att gå på en rea är tycker jag vi struntar i. Tyvärr tyckte jag att NKrean var lite sämre än vad jag hoppades på, men what to do. Det fick mig att gå upp innan vanligt folk äter lunch i alla fall. Och fick faktiskt hem två trevliga klädesplagg. Sweet.
Nu ska jag lugna min vrålhungriga mage som skriker efter mat och sedan byta om till målarkläderna. Alla pojkarna i kvarteret kommer hänga vid grinden och dö av åtrå, målaroutfiten går inte av för hackor.
Toodles.



gotta love that dough

Jag har lekt målarnisse under lovet och har än så länge tjänat 1177,50 riksdaler. Sweet. Väldigt välbehövligt eftersom jag har i nuläget 44,50 kronor på mitt kort... Inga kommentarer.

Bröllopet igår var helt underbart. Alla vackra klänningar, tal och människor. Tyvärr har jag kommit på att det är en omöjlighet för mig att gifta mig. Jag är sjukt lättrörd och börjar alltid storböla för minsta lilla. Igår var inget undantag, när Victoria och Daniel sa ja till varandra brast det. Suprise suprise.
Men hur i hellan ska jag kunna gifta mig om jag står framför altaret och stortjuter? Maken kommer ju fly för livet av rädsla, jag kommer få enorma pandaringar av mascaran runt ögonen och gud vet vad.
Nu ska jag byta om från min exremt heta målaroutfit(för stora jeans som hålls uppe med ett otroligt chict rosa tygskärp, en t-shirt som skulle kunna passa min pappa och en cüül målarkeps där det står coloroma) jag har på mig till något lite snyggare. Så måste jag få bort all röd färg också, ser ut som jag har skurit mig/ har en hudsjukdom. Oherört charmerande.


Toodles



wonderful. Bilden är stulen från Ebbas blogg som jag gillar mycket.

i heart jens lekman

Ville bara säga det. Nu ska jag åter in till stan och njuta av vädret, gärna på någon uteservering någonstans.
Om ni undrar varför jag skrev åter in till stan så har jag varit hos min tandläkare.. not so sweet.
Toodles
A very lövely man.

Livets stora frågor

Nu när jag har börjat bli seriös med bloggandet är det plötsligt en massa saker jag måste bestämma mig om.
  • Ska jag bli mer "offentlig"? Redan nämnt detta problem i förra inlägget, mycket jobbig fråga.
  • Ska jag ha blogloving? Smidigt ja, men förnedrande om det är typ 2 som följer bloggen..(jag kollar inte statistik)
  • Hur fan ska man avsluta ett inlägg? Tjöss som jag skrev förra gången jag var aktiv bloggare känns ju ganska lame. Men vad ska man skriva? Kram, typ inte. Puss, nä. Toodles känns ju lite småskummt. Mycket svårt det här.
  • Vad ska jag ha för design? Kan ju vara bra att först komma på hur man gör en sådan. Men hur gör jag sen? Ska jag ha en bild på migsjälv?(lite av den första punktens dilemma där) Ska jag ha flygande fjärilar?(ha ha) Ben & Jerry's? Ben & Jerry's var nog ifs ett bra förslag, jag hade i alla fall blivit lycklig av att läsa en blogg där jag får se livets lycka, B & J, hela tiden.
  • Ska jag feta det "viktiga" i inläggen? Och göra snirkelbokstäver i paranteser och sånt? Jag gillar när folk gör det, om de gör det rätt. Missbrukar man det ser det bara jättetöntigt ut. Jag vill inte vara jättetöntig.
  • Ska jag ha en inriktning på bloggen? Typ mode, musik, foto, stickning, bakning etc ni fattar. Det är ju sjukt mycket roligare än "idag har jag gjort det här och det här". "idag har jag gjort det här" är rätt värdelöst egentligen om man inte har ett liv som typ Robyn eller någon annan svincool person.
Det är inte lätt alltså. Inte lätt alls.
Det var allt. Now I shall leave and head to Charlie's och sedan till våran gode vän PG. Hos PG ska vi äta jordgubbar..sweet.
Vi kör på den avslutningsfras som faller mig bäst i smaken för tillfället:
Toodles


Istället för mjölkmedsocker kan jag ju döpa bloggen till mjölkmedjordgubbar.

Aktiva Anna är mitt nya namn

Jag vaknade för en halvtimme sedan.. jag gillar det inte. Sedan det blev sommarlov har jag som tidigast gått upp 10! De andra dagarna har jag gått upp vid 11-12 varje dag. Jag får flipp snart! Varför har jag något fel på mig som gör att jag inte kan gå upp när klockan ringer? Undrar hur det kommer gå på sommarjobbet... Jag ska jobba som städerska. Därför ska jag gå upp antingen 7/9, beroende vilket pass jag får, varje dag efter midsommar. Eftersom jag är sambo med den andra tjejen på jobbet så lär vi kunna shifta lite, thank the lord. Att gå upp klockan 7 varje dag i mer än 40 dagar känns lite övermäktigt.

Nej jag har ingen sambo, om man inte räknar med min familj med tanke på att jag bor hemma. Men jag umgås så mycket med den vackra tösen som jag ska jobba med så att vi nästan är som sambos.
Angående rubriken.. man kan ju säga att jag inte varit den mest aktiva. Kommer nog inget pris för det i brevlådan. Men jag kommer bli duktig och aktiv och ni kommer älska det! Ni kommer bli förtvivlade för att jag inte uppdaterar varje minut eftersom mina inlägg är så underbara. Det är alltså planen, vi får se hur bra det går.
..
Men nu kommer den stora frågan.. ska jag bli lite mer "offentlig"? För jag vet att när jag själv klickar mig in på en blogg som inte har några bilder på den som bloggar och liknande stannar jag inte kvar länge. Känns lite dumt då att fövänta sig att folk ska läsa min om jag inte offentligar mig lite mer. Typ "idag har jag på mig det här" eller "så här klippte jag mig" eller "såhär jävlig ser jag ut när jag vaknar".

Nu ska jag äta min frukost (havregrynsgröt, yummy..) och lyssna på Way Out West artiser.

Adjö.


Man blir så sugen på mat när man ser en sån här bild, tycker ni inte?

RSS 2.0